Brock’s Cottage

The client wanted to create more ‘open and light space’ to their ground floor living area. However, the area in question was situated adjacent to quite a long rear projection from the property.  It also has to have as much light as possible!

We decided the space required could be achieved quite happily but we needed to ensure this was not dark space.

The solution was to design a large supporting beam to open up the extension and include very large multi-folding doors leading onto the patio.  In addition to this light was introduced from above via a large fully glazed roof light, which truly fills the space with daylight all day long.

The clients were delighted with the result and it is now the area they spend most of their time.

© Copyright 2019 Cresswell Property Surveys by Rob Price